Over Ons

Over Ons

Administratiekantoor MS4 Finance is in 2012 opgericht als v.o.f. door de heren Ilhan en Kucuk. Na een jaar vanuit huis te hebben gewerkt hebben we ons gevestigd in een kantoor op de Dorressteinweg te Soest. We zijn een klein team van enthousiaste mensen met kennis en…
Diensten

Diensten

Ons kantoor ondersteunt ondernemers op een breed terrein. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan: Financieel Administratie, Loon Administratie, Jaarrekening,Fiscaal Aangifte , Advies en Particulieren Belastingzaken.  
Contact

Contact

Wij zijn telefonische bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 19:00 U kunt ook via contactformulier contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.  
1 2 3

Bel Me Terug

Graag uw naam en telefoonnummer

Loonadministratie

Wanneer u personeel in dienst heeft wilt u de loonadministratie perfect op orde hebben. Het voeren van een correcte salarisadministratie is een specialistische bezigheid dat moet voldoen aan alle wettelijke eisen en normen.

Wij kunnen u hierbij ondersteunen en het u volledig -of indien gewenst- deels uit handen nemen. 
Voor het verzorgen van de loonadministratie, het verstrekken van salarisstroken en jaaropgaven, het maken van loonkostenberekeningen, het verwerken van CAO-wijzigingen en het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten kunt u bij ons terecht.