Over Ons

Over Ons

Administratiekantoor MS4 Finance is in 2012 opgericht als v.o.f. door de heren Ilhan en Kucuk. Na een jaar vanuit huis te hebben gewerkt hebben we ons gevestigd in een kantoor op de Dorressteinweg te Soest. We zijn een klein team van enthousiaste mensen met kennis en…
Diensten

Diensten

Ons kantoor ondersteunt ondernemers op een breed terrein. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan: Financieel Administratie, Loon Administratie, Jaarrekening,Fiscaal Aangifte , Advies en Particulieren Belastingzaken.  
Contact

Contact

Wij zijn telefonische bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 19:00 U kunt ook via contactformulier contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.  
1 2 3

Bel Me Terug

Graag uw naam en telefoonnummer

Financiële administratie

Wij verzorgen voor u de gehele financiële administratie, van “schoenendoos” tot uitgebreide jaarrekening. Tussentijds verzorgen wij  een kwartaalrapportage zodat u altijd tijdig weet hoe de financiële omstandigheid van de onderneming is.

Wie een eigen onderneming heeft, voert een bedrijfsadministratie. Hoewel het vaak niet tot uw kernactiviteit behoort, kunt u er niet onderuit. Het is een verplichte en vaak tijdrovende bezigheid. En dat terwijl een goede bedrijfsadministratie de kracht van uw bedrijf weerspiegelt en u in staat stelt de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen! 

Wij helpen u graag met het opzetten van een eenvoudige doch doelmatige administratie. Met een goede administratie kunt u anticiperen op toekomstige ontwikkelingen om zodoende op het juiste moment de juiste beslissingen te kunnen nemen. Met een goed bijgehouden administratie heeft u snel de beschikking over de cijfers en resultaten om beter zicht te krijgen in uw omzet, kosten en winst. Mocht u echter niet geïnteresseerd zijn in het bijhouden van een administratie, dan is er nog een andere goede reden om een administratie bij te houden: De Belastingdienst verplicht het u! 

Omdat de Belastingdienst moet kunnen controleren hoeveel belasting u verschuldigd bent, bent u verplicht uw administratie duidelijk en overzichtelijk in te richten. De administratie vormt de basis van uw fiscale aangiften. Als uw administratie niet volledig is, niet binnen een redelijke termijn te controleren is of als u uw administratie niet lang genoeg bewaart, kan dat voor u vervelende gevolgen hebben. De Belastingdienst kan met de haar ten dienste staande gegevens zélf uw omzet en winst vaststellen, en de verschuldigde belasting berekenen. Als u het vervolgens niet eens bent met die berekening, dan zult u zelf moeten bewijzen dat de berekening onjuist is. De zogenaamde 'omkering van bewijslast'.