Over Ons

Over Ons

Administratiekantoor MS4 Finance is in 2012 opgericht als v.o.f. door de heren Ilhan en Kucuk. Na een jaar vanuit huis te hebben gewerkt hebben we ons gevestigd in een kantoor op de Dorressteinweg te Soest. We zijn een klein team van enthousiaste mensen met kennis en…
Diensten

Diensten

Ons kantoor ondersteunt ondernemers op een breed terrein. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan: Financieel Administratie, Loon Administratie, Jaarrekening,Fiscaal Aangifte , Advies en Particulieren Belastingzaken.  
Contact

Contact

Wij zijn telefonische bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 19:00 U kunt ook via contactformulier contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.  
1 2 3

Bel Me Terug

Graag uw naam en telefoonnummer

Fiscale aangiften

Als ondernemer krijgt u naast de verplichting tot het voeren van een administratie ook te maken met de daaruit voortvloeiende belastingaangiften.

AANGIFTE OMZETBELASTING / ICL 
Op basis van de gevoerde administratie bent u als ondernemer verplicht om bij de Belastingdienst een aangifte Omzetbelasting te doen. U ontvangt van de Belastingdienst een kennisgeving of u per maand, per kwartaal of per jaar aangifte moet doen. De door ons of u zelf verzorgde administratie dient als basis voor deze elektronisch in te dienen aangifte(n). 

AANGIFTE INKOMSTENBELASTING 
Als zelfstandig ondernemer moet u aangifte doen voor de Inkomstenbelasting. De Belastingdienst stelt aan ondernemers de eis dat dit elektronisch gebeurt. 
Ook hier vormt de gevoerde financiële administratie en de fiscale regelgeving de basis voor uw aangifte Inkomstenbelasting. Deze aangifte verzorgen wij d.m.v. een softwareprogramma welke communiceert met de computers van de Belastingdienst. 

AANGIFTE VENNOOTSCHAPSBELASTING 
Als uw bedrijf groeit en u besluit uw onderneming om te zetten naar bijvoorbeeld een Besloten Vennootschap (B.V.), dan krijgt u te maken met de Vennootschapsbelasting (VPB). Ook de ondernemingen met deze rechtsvorm kunnen bij ons terecht voor het verzorgen van deze fiscale aangifte. 

AANGIFTE LOONBELASTING 
Op basis van de door ons gevoerde salarisadministratie wordt de aangifte verzorgd waarbij rekening wordt gehouden met mogelijke subsidies en afdrachtsverminderingen.